Over ons

JF Robot Reiniging is gevestigd in Oudwoude (provincie Friesland) en is voortgekomen uit het bedrijf Foeke Dijkstra ongedierte beheersing en schoonmaakdiensten. Dit bedrijf  is inmiddels een begrip op het gebied van professionele schoonmaak en ongedierte beheersing in Friesland.

In de praktijk zagen eigenaar Foeke Dijkstra en zijn bedrijfsleider Jelle Geert Pompstra een snel toenemende vraag naar schoonmaakdiensten van zonnepanelen bij de particuliere en de zakelijke relaties. Probleem daarbij is dat het fysiek bijzonder zwaar werk is  om op schuine daken met behulp van borstels handmatig de panelen grondig  te reinigen. Om hierin efficiënt te voorzien werd geïnvesteerd in een speciale machine. Deze robot maakt met grote borstels en osmosewater de panelen grondig schoon. Dankzij deze speciale machine is regelmatig onderhoud van zonnepanelen haalbaar geworden en fysiek ook mogelijk.

Het professioneel reinigen van zonnepanelen met behulp van de robotcleaner is in een nieuw bedrijf ondergebracht: JF Robot Reiniging

Robot reiniging
JF Robot reiniging
JF Robot reiniging
JF Robot reiniging
Schuiven naar boven